IMMO GL
VASTGOED EXPERT

Immo Greta Leys te Schilde werd in 1998 opgericht door Greta Leys. In 2009 startte Sabine Verbeeck er haar carrière als stagiaire vastgoedmakelaar en behaalde er haar BIV erkenning in 2011. Datzelfde jaar nam Sabine het kantoor over en doopte het om tot Immo GL. In 2012 opende Immo GL ook een kantoor in Sint-Job-in-‘t-Goor.

Immo GL is een heel toegankelijk kantoor waar u steeds terecht kunt voor degelijk professioneel advies over verhuur of verkoop of een gratis waardebepaling en waar persoonlijk contact nog steeds centraal staat.

U kunt rekenen op de enthousiaste aanpak van het team van Immo GL voor de verkoop of verhuur van onder andere gronden, appartement, huizen, villa’s, opbrengsteigendommen en commerciële panden of kantoren.

VASTGOED IN DE KIJKER

VASTGOED IN SPANJE

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

20+

jaren ervaring

19

PANDEN IN portfolio

128

PANDEN IN spanje

verkoop & verhuur

Op zoek naar de correcte waarde van uw eigendom?

Uw eigendom verkopen of verhuren doet u niet elke dag. Het gaat over veel geld en het vraagt zeer veel van uw tijd. Laat het daarom over aan een ervaren professional die er voor u het maximum uit haalt zonder verdere zorgen! Sabine Verbeeck en haar team regelen alles en staan u met veel enthousiasme en professionaliteit bij in al uw vastgoedtransacties!

Onze marktkennis en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij, samen met u, uw eigendom vlot en aan de beste prijs kunnen verkopen.

Contacteer ons voor een schatting

Blijf op de hoogte van het aanbod