IMMO GL
VASTGOED EXPERT

Immo GL is een dynamisch en enthousiast team met een passie voor vastgoed, bestaande uit 2 erkende vastgoedmakelaars met BIV nummer en een ervaren office manager.

Onze centrale ligging te Schilde geeft ons het voordeel een uitgebreid en kwalitatief publiek te kunnen bereiken. In oktober 2012 openden we tevens een kantoor te Sint-Job-in-ʼt-Goor, waar we onze klanten graag tijdens de openingsuren of op afspraak ontvangen.

Wij zijn lid van het B.I.V. (Beroepsinstituut voor Vastgoedm"kelaars) en het C.I.B. (Confederatie van Immobiliënberoepen), meteen een waarborg voor onze professionele aanpak. Bovendien houden we zo op elk moment een vinger aan de pols van de veranderende wetgeving en kunnen wij een gratis overlijdensverzekering aanbieden bij aankoop.

VASTGOED IN DE KIJKER

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

20+

jaren ervaring

20

PANDEN IN portfolio

41

PANDEN IN spanje

verkoop & verhuur

Op zoek naar de correcte waarde van uw eigendom?

Een huis verkopen doet u vast niet elke dag. Het is dan ook niet zo eenvoudig om alle mogelijkheden die een eigendom biedt meteen te zien, om een realistische prijs te bepalen, en goede afspraken te maken met potentiële kopers. Bij Immo GL kunt u terecht voor professioneel advies.

Onze marktkennis en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij, samen met u, uw eigendom vlot en aan de beste prijs kunnen verkopen.

Meer info

Blijf op de hoogte van het aanbod